Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@14:17:01 GMT

در قسمت دهم سریال «از سرنوشت» چه گذشت؟

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۷۵۳۴۹

در قسمت دهم سریال «از سرنوشت» چه گذشت؟

در پایان قسمت دهم وقتی زنگ کارگاه به صدا در آمد هاشم، سهراب و مجید که سرگرم قالب گیری قطعه بودند سراسیمه خود را به نزدیک کوچه رساندند تا بدانند چه کسی آن وقت روز، به کارگاه آمده است.
آنان وقتی خوب داخل کوچه را نگاه کردند نغمه و مادرش را دیدند که با دست‌های پر از غذا در جلوی کارگاه حضور دارند. هاشم غذا‌ها را از از مادر نغمه گرفت، ولی نغمه همچنان برخورد سرد گذشته خود را با هاشم حفظ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سهراب، هاشم و مجید همچنان در صدد تولید قطعه هستند. در قسمت دهم سریال، آخرین قطعه پس از انجام فرآیند تولید، مایع آن داخل تنور و سپس کوره گذاشته می‌شود تا مراحل استاندارد سازی و کیفیت آن انجام شود. مجید پس از بیرون آوردن قطعه، همان آزمایشات و تست قبلی را انجام می‌دهد، اما این بار نتیجه با دفعات پیشین کاملا فرق می‌کند و قطعه تولیدی توانست همه تست‌ها و آزمایش‌ها را به خوبی پشت سر بگذارد و نتیجه قبولی بگیرد. هر سه نفر از این موفقیت خوشحال شدند، اما برای تولید انبوه این قطعه به نیروی بیشتر، بازار فروش و سرمایه نیاز داشتند.
سهراب و هاشم برای رفع این مشکلات به سراغ مهندس خاکپور صاحب یک کارخانه تولیدی رفتند تا او پس از آماده شدن قطعات، تولیدات انبوه شان را بخرد. خاکپور پس از دیدن نمونه قطعه تولیدی، آن را به یک مهندس داد تا تمام آزمایشات و تست را روی آن انجام دهند. این قطعه از نظر آبگیری، کیفیت و استاندارد در آزمایشات مختلف این مهندس نمره قبولی گرفت و خاکپور از هاشم و سهراب خواست که حداقل ۲ هزار قطعه از این نوع را برای او تولید کنند تا بلافاصله چک به نام آنان صادر شود.
اما مشکل هاشم و سهراب فقط بازار فروش نبود بلکه آنان به سرمایه هم نیاز داشتند. آن دو از خاکپور خواستند که برای تولید این قطعات به آنان سرمایه بدهد، اما خاکپور به آنان اعتماد نکرد تا سرمایه مورد نیاز را برای تولید این قطعات در اختیار آنان قرار دهد.
این دو نفر همچنان برای تامین سرمایه بامشکل روبرو بودند. هاشم و سهراب برای تامین این سرمایه نزد بکتاش شریک قبلی اسماعیل رفتند. بکتاش به آنان گفت که این کار یک ریسک است و هنوز اسماعیل به او بدهکار است و به زودی کارگاهش را توقیف خواهد کرد. به هرحال بکتاش با این حرف‌ها از پرداخت سرمایه به هاشم و سهراب برای تولید انبوه این قطعات خودداری می‌کند.
آن دو به کارگاه برمی گردند. پس از مدتی مادر نغمه به هاشم زنگ می‌زند که اسماعیل از مکان نامعلومی و با شماره ناشناس به زنش زنگ زده، اما نگفته که کجاست. همسر اسماعیل به هاشم و سهراب گفت که اسماعیل قصد دارد کارگاهش را با وسایلش بفروشد تا قرض بدهکار‌ها به ویژه بتکاش را بدهد.
فروش کارگاه به معنی برباد رفتن همه آرزو‌های سهراب و هاشم برای تولید قطعه است. حالا در کنار تامین نشدن سرمایه، مساله فروش کارگاه نیز بر مشکلات آنان افزوده است.
هاشم و سهراب وقتی خواب بودند چند بار موبایل سهراب به صدادرآمد که در هر بار هاشم آن را قطع کرد. صبح روز بعد زنگ کارگاه به صدا در آمد. هاشم پس از اینکه متوجه شد که آرزو پشت در کارگاه است از سهراب خواست که به دیدن آرزو برود. آرزو وقتی سهراب را دید چند کارت بانکی به او نشان داد و از سهراب خواست برای تولید انبوه قطعاتش این کارت را بگیرد تا مشکل کارگاه و تولید آنان رفع شود. سهراب به شدت با این اقدام آرزو و دریافت کمک مالی از او مخالفت کرد.
او از آرزو خواست دیگر به دیدن او نیاید. آرزو بار‌ها از سهراب خواست چرا با او چنین برخوردی می‌کند که سهراب در مقابل این پرسش آرزو، هر بار حرف‌ها و رفتار خود را تندتر از گذشته کرد و بار دیگر بر فاصله گرفتن از او تاکید کرد.
سهراب پس از این گفتگو با آرزو، به کارگاه بازگشت. در این هنگام در دو تراکنش جداگانه مبالغی پول به حساب سهراب واریز می‌شود. سهراب وقتی فهمید این پول‌ها از طرف آرزو پرداخت شده است از هاشم گلایه کرد و به شدت از کار او ناراحت و برآشفته شد.
سهراب از هاشم خواست هر چه زودتر این پول‌ها را به آرزو برگرداند، اما هاشم زیاد تمایل به این کار نداشت، زیرا با این پول می‌توانست مشکل تولید قطعات را رفع کند.
تاکنون هیچ یک از سرمایه گذاران حاضر نشدند که این دو نفر را برای تولید این قطعات کمک کند. در قسمت بعدی خواهیم دید که مشکل تامین سرمایه برای تولید قطعات رفع خواهد شد یا خیر؟ آیا سهراب راضی خواهد شد که پول آرزو را برای تولید این قطعات هزینه کند یا نه؟ آیا غیر از آرزو کسی دیگری هست که سهراب و هاشم را در تولید این قطعات کمک نماید؟ آیا کارگاه به فروش خواهد رفت و تنها فرصت آنان برای تولید این قطعات از بین خواهد رفت؟ این‌ها پرسش‌هایی است که پاسخ آن در قسمت‌های بعدی این مجموعه مشخص خواهد شد.
داستان این سریال از رفاقت هاشم و سهراب دو پسربچه پرورشگاهی آغاز می‌شود. آن‌ها از کودکی در این مرکز زندگی می‌کنند تا به مرحله نوجوانی و جوانی می‌رسند. آن‌ها که آرزو‌های بزرگی را در سر می‌پرورانند، فراز و نشیب‌های زندگی‌شان محور روایت اتفاقات این سریال می‌شود.
سریال از سرنوشت که هر شب ساعت ۲۱، ۳۰ دقیقه از شبکه دوم پخش می‌شود به کارگردانی علیرضا بذرافشان تولید شده است.
در این سریال بازیگرانی، چون میترا رفیع، حسین پاکدل، پوریا پورسرخ، لیلا بلوکات، مریم کاظمی، مجید واشقانی، فریبا نادری، امیر رضا فرامرزی، سیدمهرداد ضیایی، مهدی صبایی، مائده طهماسبی، علیرضا آرا، فاطیما بهارمست، دارا حیایی، نسیم فروغ، مونا کرمی و حبیب دهقان نسب به ایفای نقش پرداخته اند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سریال از سرنوشت برای تولید انبوه هاشم و سهراب سهراب و هاشم خواهد شد قسمت دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۵۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود

حمید قلی پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی شهرستان خنداب گفت: ۱۳ هزار هکتار باغ در این شهرستان وجود دارد که ۷۲۰۰ هکتار آن تاکستان انگور است.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب گفت: با توجه به ظرفیت بالای تولید انگور در این شهرستان، کارگاه‌های آموزشی در طول سال به منظور افزایش دانش کشاورزان، ارزآوری برای کشور و شهرستان و افزایش میزان تولید محصولات باغی به فراخور زمان برگزار می‌شود.

قلی پور افزود: اواخر سال گذشته، نخستین همایش تخصصی انگور با حضور یک پژوهشگر برتر متخصص حوزه انگور کشور و عضو مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس در غالب کارگاه، به صورت تئوری و عملی با حضور باغداران در روستای ای جان برگزار شد که خوشبختانه بازخورد قابل قبولی به همراه داشت.

وی با اشاره به محتویات آموزشی این همایش گفت: اصول تغذیه، اصول کود دهی، فرم دهی، مبارزه با هرس و ایجاد باغات داربستی بخشی از موارد آموزشی این کارگاه بود.

۱۳ هزار تن گندم مازاد تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی خنداب تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲، نزدیک به ۱۳ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان، تولید شد که توسط مراکز خرید این شهرستان خریداری شد و خوشبختانه رکورد خوبی در حوزه تولید محصولات زارعی (گندم) بود.

قلی پور با اشاره به کشت پاییزه در شهرستان خنداب گفت: در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳، به میزان ۳ هزار تن گندم آبی، ۵۷۰۰ هکتار گندم دیم، ۳ هزار هکتار جوآبی و نزدیک به ۹۰ هکتار کلزا کشت شد.

وی با بیان اینکه شهرستان خنداب در حوزه کشاورزی جایگاه ویژه ای دارد، گفت: در صورت نبود بلایای طبیعی سالیانه به طور میانگین ۲۵ تا ۳۰ هزارتن کشمش برداشت می‌شود و این میزان تولید شهرستان خنداب را در سطح کشور حائز رتبه کرده است.

فعالیت ۲ مرکز فعال صنایع تبدیلی در خنداب

مدیر جهاد کشاورزی خنداب در خصوص مراکز صنایع تولیدی در این شهرستان گفت: در سطح شهرستان خنداب ۲ مرکز فعال صنایع تبدیلی با ظرفیت ۷ هزار تن مستقر است اما تولید محصول در این شهرستان، بیش از ظرفیت این صنایع تبدیلی است که در این راستا یک واحد صنایع تبدیلی در روستای آغداش در حال ساخت است.

قلی پور ادامه داد: ۲ واحد صنایع تبدیلی نیمه کاره نیز در حال ساخت است که امید می‌رود از محل تبصره ماده ۱۸ که امسال ابلاغ می‌شود این واحدها تکمیل و وارد چرخه تولید شوند.

وی در خصوص فعالیت کارگاه‌های میوه خشک کن در شهرستان خنداب نیز گفت: این کارگاه‌ها در غالب مشاغل خرد خانگی در سطح شهرستان در حال احداث است که کار فرآوری کشمش را انجام می‌دهند.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب افزود: همچنین در خصوص سایر فرآورده‌ها همچون شیره انگور اقدامات خوبی در حال انجام است و علاوه بر کارگاه‌هایی که در غالب مشاغل خانگی خرد در حوزه شیره انگور فعال هستند، یک واحد تولیدی شیره انگور و سایر فرآورده‌های آن در حال راه اندازی است.

صادرات کشمش از طریق ۲ واحد تولیدی

مدیر جهاد کشاورزی خنداب گفت: صادرات کشمش از طریق ۲ واحد تولیدی که در سطح شهرستان فعال هستند، انجام می‌شود که به طور حتم ارز آوری بالایی برای شهر و کشور خواهد داشت.

قلی پور افزود: ظرفیت تولید این ۲ واحد تولیدی حداقل ۷ هزار تن است اما تولید شهرستان بیش از این مقدار است که به کشورهای روسیه، ترکمنستان و حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات قابل توجه در راستای حمایت از منافع کشاورزان و هویت بخشی کشاورزان، راه اندازی اتاق صنف کشاورزان این شهرستان است که با این اقدام، نماینده این قشر می‌تواند در مجامع ملی و استانی به منظور پیگیری مشکلات آنها حضور داشته باشد و مسؤولان به عنوان تسهیلگر در کنار باغداران خواهند بود.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب همچنین از راه اندازی اتاق فکر کشاورزان در محل جهاد کشاورزی این شهرستان با حضور کشاورزان پیشرو و عضو اتحادیه در بهار امسال به منظور حمایت از بخش کشاورزی این شهرستان خبر داد.

کد خبر 6097736

دیگر خبرها

  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • رکوردشکنی عجیب و غریب سریال گناه فرشته!
  • (ویدئو) خبرهای امیدبخشی که ندا قاسمی بازیگر «نون خ» آرزو دارد بگوید
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید فلافل غیربهداشتی در مهرشهر
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد